Passa al contingut principal

6è: Obres de teatre La Castanyada

Al llarg d'aquest octubre, al taller d'escriptura hem estat treballant el text teatral. L'objectiu final era crear les obres de teatre de La Castanyada, tota una tradició a la nostra escola.

Abans de poder crear la nostra obra, necessitàvem saber quina era l'estructura del text teatral. Un cop descobert què era el diàleg, els actes, escenes, acotacions...vam començar a crear en grups les nostres obres.

Després de moltes hores escrivint, assajant, fent els decorats...per fi vam poder fer les obres!

Ha estat una experiència molt completa i enriquidora, assolint objectius com la millora de l'expressió oral en català, conèixer l'estructura del text teatral, millorar l'escriptura, fomentar el treball en grup, la imaginació i la creativitat.

Us adjuntem les obres, cliqueu a l'enllaç!

Llista de reproducció




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!