Passa al contingut principal

Comunitat de grans: Sortida de La Castanyada

El passat divendres 28 d'octubre vam fer la ja tradicional sortida de tota l'escola de La Castanyada.

La comunitat de grans vam fer grups internivells per tal de poder fer cohesió de grup i coneixe'ns una mica més, ja que al llarg del curs realitzem diferents activitats d'aquest tipus. Vam realitzar diferents activitats: tir amb arc, cars, slickline, acrosport...

Després de dinar vam menjar castanyes amb els nostres fillols i filloles, vam cantar cançons i ja de tornada cap a l'escola.

Un any més, tot un èxit!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!