Passa al contingut principal
Bona nit a tothom! ja quasi estem acabant el primer dia! ens ho estem passant genial! 
Aquest matí, ens han presentat als monitors, hem deixat les maletes i hem fet un munt de jocs diferents. Hem signat les samarretes i després hem anat a dinar. A la tarda, hem fet una gimcana esportiva i després hem pogut gaudir d'una hora de piscina. Després ens hem dutxat, hem sopat i ara toca fer joc de nit! Tot està anant sobre rodes! 

Una abraçada de part de tot i totes. Us deixem un tastet del resum del dia! 





Comentaris

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Que felices se os ve! Disfrutad mucho!

    ResponElimina
  3. Gracies per compartir aquets moments!

    ResponElimina
  4. Gracies per compartir aquets moments!

    ResponElimina
  5. Gràcies per compartir aquests moments!

    ResponElimina
  6. Gràcies per compartir aquests moments!

    ResponElimina
  7. Estic emocionada!!!! M'encanten els vostres somriures!!! Gràcies i demà més!!!! Bona nit!!! Muuuaks!!

    ResponElimina
  8. Estic emocionada!!!! M'encanten els vostres somriures!!! Gràcies i demà més!!!! Bona nit!!! Muuuaks!!

    ResponElimina
  9. Gràcies per a fer que els nostres fills s ho passin genial i que nosaltres estiguem mes tranquils veiem lo bé que s ho passen. Gràcies. A gaudir molt.

    ResponElimina
  10. Gràcies per a fer que els nostres fills s ho passin genial i que nosaltres estiguem mes tranquils veiem lo bé que s ho passen. Gràcies. A gaudir molt.

    ResponElimina
  11. MUCHAS GRACIASSS....estamos encantad@s de ver a nuestros hijos tan tan felices. Gracias por compartirlos con nosotros. Ha seguir disfrutando!!!!Besotessss

    ResponElimina
  12. Muchas gracias por hacer que nuestros hijos se lo estén pasando super bien tienen cara de estar super felices besicos

    ResponElimina
  13. Muchas gracias por hacer que nuestros hijos se lo estén pasando super bien tienen cara de estar super felices besicos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.