Passa al contingut principal

Informació dels Concursos de Cicle Superior

Adjuntem tota la informació dels concursos adreçats a l'alumnat de cicle superior.

Resultat d'imatges de premi pilarin bayesResultat d'imatges de premi sambori












Hi ha dos concursos literaris, el Premi Pilarín Bayés i el Premi Sambori, adreçat a tot l'alumant de cicle superior. I un tercer concurs adreçat a l'alumnat de 5è que té per objectiu el disseny d'un videojoc.

Concurs "Científics en Joc" (adreçat a tot l'alumnat de 5è d'educació primària)
Es tracta d'una iniciativa adreçada a mestres i alumnes de 5è de Primària i té per objectiu promoure la creativitat, el treball multidisciplinar, per projectes i en equip, així com fomentar el coneixement de la ciència i els científics de casa nostra. L'edició d'enguany vol servir també per visibilitzar (i reivindicar) la important contribució de les científiques catalanes que han dedicat, o dediquen, la seva vida a la recerca científica.

El concurs consisteix a dissenyar un videojoc inèdit basat en una científica catalana que hagi destacat en qualsevol camp de la ciència, la medicina, la tecnologia o àrees afins.  Haureu de definir els personatges, els reptes que es trobaran, els ambients, l’estètica, etc., però no haureu de programar el joc.

Com a premi, el millor videojoc presentat es programarà. Així que si guanyeu, podreu jugar al vostre propi videojoc!

Més informació Concurs "Científics en Joc"

Premi Pilarín Bayés (adreçat a tot l'alumnat de cicle superior).

L’Editorial Mediterrània i l’Obra Social Sant Joan de Déu convoquen el Premi Pilarín Bayés 2017-2018 de contes escrits per nens i nenes.
L'objectiu del Premi és estimular la creativitat en l’expressió escrita en català, fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, i fomentar el treball en valors i la reflexió sobre determinades temàtiques

Més informació del Premi Pilarín Bayés
Bases del Premi Pilarín Bayés

Premi Sambori (adreçat a to l'alumnat de cicle superior).

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Més informació del Premi Sambori
Bases del Premi Sambori


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.