Passa al contingut principal
Cicle Superior dóna la benvinguda al Google Classroom!



Cicle Superior va introduir fa uns dies una nova eina de Google, el Classroom. Aquesta aplicació ha estat creada específicament per al sector de l'educació i forma part del paquet d'aplicacions Google Apps for Education.

L'objectiu principal del Classroom és estalviar temps, millorar l'organització de les classe, i millorar la comunicació entre els docents i els estudiants.

Inicialment, el Classroom ens facilitarà,

  • Un calendari del grup classe, on inclourem les tasques, deures, i altres dates importants.
  • Un taulell d'informació, on compartirem continguts, materials i informació de les diferents àrees.

L'ús del Classroom no suprimeix cap del mitjans tradicionals de comunicació, sinó que els complementarà. Per exemple, l'Agenda i el Calendari tindran la mateixa informació.

Finalment, destacar que l'accés a l'aplicació és totalment segur i està restringit als membres de l'escola Catalònia (alumnat i equip docent), que poden accedir mitjançant els seus usuaris @escolacatalonia.cat.

Desitgem que l'aplicació sigui útil, i que faciliti l'aprenentatge i la gestió del temps.

Comentaris

  1. Bona tarda, he fet una ullada a l'aplicació però no apareix informació. Heu començat a penjar ja coses o encara no ???

    Gràcies.
    Maribel (mare Aitana Bermudo).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.