#somcientifics #depstephenhawking
La darrera setmana l'alumnat de cicle superior va tancar la capsa de medi "Els microorganismes". I per fer-ho vam esdevenir veritables científics. El nostre objectiu era dur plantejar les hipòtesis i dur a terme els experiments que ens permetessin respondre la pregunta "Què són els forats del pa?".
Així, mitjançant el mètode científic, vam el·laborar massa de pa; vam observar el seu procés de fermentació; en vam extreure dades i les vam analitzar; reproduirem l'experiment sense llevat: analitzarem les diferències; investigarem sobre els ingredients del pa, en concret sobre els llevats; i finalment vam el·laborar una teoria que responia la pregunta inicial.
Esperem que en un futur proper algun dels nostres alumnes pugui corroborar-la o refutar-la.
En el passadís de cicle superior hem penjat una mostra de tot el procés global que hem dut a terme. Us convidem a tots a fer una ullada! També us deixem el link a la galeria d'imatges de l'experiment.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada