Passa al contingut principal

Sant Jordi a Cicle Superior


La diada de Sant Jordi va ser molt intensa a Cicle Superior. Al matí vam assistir a l'entrega de premis dels Jocs Florals i a la tarda vam gaudir de les activitats que un grup de mares d'alumnes del Cicle ens va preparar.

 Així, els guanyadors dels Jocs Florals 20172018 van ser l'Iker i l'Anna a 5è, i 'Alexandra i la Karla a 6è. Tots quatre van rebre un diploma que els acredita com a guanyadors i guanyadores i un val que podien bescanviar per un llibre a la paradeta de l'Escola.

A la tarda, les portes de les aules es van obrir i alumnat, docents i mares varen ocupar passadissos i aules com si d'una marea es tractés. Tallers de polseres, punts de llibre, marcs de fotos, mini llibres, clauers, i  dracs van ser les activitats que vam dur a terme. Tots plegats vam gaudir de l'experiència de compartir moments junts en el centre i a més ens vam emportar un grapat de bons records.

Agrair a les mares la seva col·laboració, que ha fet possible aquesta magnífica diada. Gràcies per la seva ajuda, les seves idees, i per la seva paciència.

Us deixem l'enllaç a la galeria d'imatges d'aquesta Diada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.