Passa al contingut principal

Ja l’hem trobat! La ciutat perduda és Barcelona! #capsesdaprenentatge #jordialsina #endavant


Estimat avi,

La nostra recerca sembla arribar al seu final. Hem trobat la ciutat perduda! És Barcelona, i el tresor es troba a prop de la Basílica de Santa Maria del Mar.



Els meus amics i amigues de 5è de l’Escola Catalònia i jo hem aconseguit en un temps rècord visitar els cinc jaciments històrics, trobar els fragments del mapa, i desxifrar-lo. Ara ja sabem on es pot trobar el tresor dels cavallers templers de Miravet, a Barcelona!

El viatge que vàrem iniciar fa setmanes està a punt d’arribar al seu final. Durant aquest trajecte he descobert diferents jaciments, però sobre tot, he descobert com vivien els nostres avantpassats i com han evolucionat les societats.


Desxifrar el mapa va ser un tot repte, perquè inicialment semblava un dibuix sense cap més sentit, però un cop vam activar la tablet i el programa Hp Reveal es van aparèixer unes coordenades que es corresponen a la ubicació de la Basílica de Santa Maria del Mar, a Barcelona.

Estic molt emocionat! Dimecres marxem tot el dia a visitar els barris de la Ribera i el Gòtic. Estem a punt de trobar el tresor templer! Et mantindré informat.

Petons,

Jordi Alsina                                               

Postdata: avi, he oblidat dir-te que ho tenim tot preparat pel proper dia 30 de maig, i que marxarem a les 9h de l’escola per tornar a les 17h. 

Postdata 2: recorda que pots veure totes les fotos a la galeria d'imatges de la capsa prement aquí

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.