Passa al contingut principal

5è padrins i fillols P4


Aquest curs els nens i nenes de 5è som dels grans de l’escola i, com a tals, fem una activitat que ens encanta: som padrins de lectura dels nens i nenes de P4! Aquest apadrinament consisteix en passar estones amb el nostre fillol o fillola i fer que gaudeixi del procés lector, tot millorant la seva lectura, comprensió de contes o compartint moments amb tot tipus d'experiències.
Al llarg del trimestre hem fet algunes activitats: 
  • Vam signar un llençol de compromís de col·laboració en un acte que vam celebrar i vam conèixer els nostres fillols Va ser un moment que recordarem sempre amb molta il·lusió. (FOTOS)
  • També vam plantar a l'hort i vam ajudar als nostres fillols amb les seves llavors. (FOTOS)
  • Fa uns dies els alumnes de 5è vam anar a explicar unes capses d'uns animals que havíem preparat. Va ser una activitat molt edificant perquè cada padrí va esbrinar quin era l'animal preferit del seu fillol. Va ser una oportunitat per conèixer-nos una mica millor. (FOTOS)
  • Per últim, fillols i padrins es van trobar per escriure la Carta als Reis Mags. Els padrins ajudaven a escriure aquells regals o joguines que desitgen que els hi portin els Reis.
    Aquesta activitat els va servir per conèixer una mica els gustos i preferències de fillols i padrins. (FOTOS)

En endavant seran molts els moments que ens uniran i, al marge de la lectura, estarem establint un vincle amb ells que ens farà sentir especials. Moltes vegades ens veiem pels passadissos, ens creuem en algun lloc de l’escola i amb un somriure ens diem moltes coses.
Com ens agrada ser padrins de lectura!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!