Passa al contingut principal

Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat


El passat dilluns 3 de desembre va ser el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat, o, tal i com ens va fer veure la Fanny, el Dia Internacional de les Capacitats Diverses. 
Vam rebre la visita de la mare d'un alumne de 5è, aprofitant que treballa com a intèrpret del llenguatge de signes. Va ser molt interessant el què la Fanny ens va compartir a partir de la seva experiència i vam poder reflexionar sobre els motius pels quals es celebra aquest dia. Tan de bo no s'hagués de celebrar ...
Per últim vam tenir la sort de poder endinsar-nos en el món del llenguatge de signes a partir de la interpretació d'una cançó.

Aquí podeu veure les FOTOS que vam fer d'aquesta fantàstica visita i tornar a visualitzar els vídeos que ens van fer parlar de les capacitats diverses: "CUERDAS" i "LO INCORRECTO".

Només ens queda agrair a la Fanny la seva visita.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!