Passa al contingut principal

COLÒNIES SISÈ 3r DIA

Hola famílies,

Ja estem a Barcelona!! Tot ha anat genial! Ni cap ferit, ni cap malalt, només molts afònics...jajaja
Els mestres ens han felicitat pel nostre comportament. Han sigut uns dies fantàstics per recordar tota la vida. Gràcies als mestres per acompanyar-nos i fer-nos sentir estimats i acompanyats en tot moment. 
A les fotos d´avui trobareu l´estona previa a la discoteca i algunes de la zona de ball. Va ser molt divertit i vam cridar molt de 
l´emoció. Dormir ens va costar una mica més...jajaja 
També hi han fotos de l´esmorzar i del dinar d´avui...hem felicitat al cuiner perquè aquests dies hem dinat súper bé. Aquest matí hem fet una estona de piscina i una rotació d´esports ( bàsquet, pitxi i volei )

PD: Aquestes han estat les últimes colònies al CATALÒNIA,

GRÀCIES PER TOT! US TROBAREM A FALTAR!




CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES FOTOS:


Comentaris

  1. Inolvidables. Esa es la palabra que resume estas colonias. Gracias a los profesores y monitores por hacerlo posible y compartirlo con ellos. Y por las fotos que reflejan esa felicidad.

    ResponElimina
  2. Espectacular la casa, geniales las actividades, fenomenales los monitores y a nuestros profes hay que hacerles una ola.......se lo han currado hora a hora. Gracias

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.