Passa al contingut principal

COLÒNIES 1r i 2n DIA

Hola famílies!!

Aquí estem un altre cop per informar-vos de com van les colònies.
Ahir vam sopar i vam fer un joc de nit molt divertit. A les habitacions vam estar parlant una estona fins que els mestres ens van deixar. Alguns els hi va costar dormir més que a uns altres. Aquest matí haguèssim seguit dormint, però ens havíem de llevar a les 7 i mitja per esmorzar d´hora i anar cap a Calella a fer els esports nàutics. Ens ha vingut a buscar un autocar i en mitja hora estàvem a Calella. 
Al arribar al club nàutic uns monitors molt enrollats ens han explicat quines activitats fariem. 
Hem fet catamarà, xurro o banana com més t´agradi dir-li i també hem fet OCTOPUS que és una plataforma de goma amb la que llisques per l´aigua.
Al migdia estàvem a casa per dinar i després hem fet el taller de samarretes i una estona de piscina. Ara ens estem arreglant per la disco d´aquesta nit. Demà més fotos!!!! 

Petonets

Us deixem un vídeo de la piscina:





i un enllaç amb fotos dels dos dies:     CLICA

Comentaris

  1. Crec que cada cara i cada somrriure ho diu tot. Gràcies mestres per gaudir amb ells uns dies que mai oblidaran.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.