Passa al contingut principal

BIATLÓ SISÈ 4 DE JUNY

Hola famílies,

Un cop més per aquí i son molts cops en els últims dies...jejeje. Aquest final de curs mola molt!! 
Després d´un any dur amb les competències bàsiques del mes de maig hem fet en poc temps moltes sortides i les colònies.
Avui hem anat a Montjuïc a fer la Biatló, que és una cursa esportiva que combina nedar i còrrer. Més de 3000 nens de Barcelona participen. Ha estat un dia  molt emocionant i dur a la vegada. Ens hem adonat que la forma física s´entrena i que encara que les distàncies d´avui no eren molt grans ens ha costat completar el recorregut. La calor també afecta i per això és important estar ben hidratats. 
La prova començava a les piscines Picornell, continuava per l´anella olímpica travessant l´estadi olímpic i finalitzava entre les piscines i l´estadi. En total 50 metres de natació i 1600 metres de cursa atlètica.

Aquí us deixem uns vídeos i unes fotografies!!

Fins aviat!!

CLICA PER VEURE LES FOTOS


VÍDEOS:












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.