Passa al contingut principal

STRANGER CATALÒNIA


STRANGER CATALÒNIA

"Stranger Catalònia" és la primera de les capses d'aprenentatge que durem a terme a 5è a SCIENCE. Una capsa que ens aproparà al coneixement científic vinculat al moviment, al concepte de força, a les  lleis de Newton, i a les màquines simples i complexes. 

Per assolir els nostres objectius haurem de fer front a un repte en forma de proposta ambientada en la popular sèrie de televisió "Stranger Things". Viurem una aventura que ens portarà a treballar plegats, cooperant i ajudant-nos per poder esbrinar si allò que passa a l'escola és un fenomen paranormal o es un truc i té una explicació científica. 

CHAPTER 1 - THE GUITAR MOVES
"The guitar moves" és el títol del primer capítol de la nostra aventura. En David, mestre de música de l'escola, ens va comunicar que va veure una guitarra que es movia sola a l'aula. Tot i la seva sorpresa va reaccionar ràpidament per poder gravar-la.


Després de veure el vídeo vam començar a investigar que estava passant a l'aula de música. La nostra feina ha començat per investigar que és el moviment, els tipus de moviments i el concepte de trajectòria per poder analitzar amb deteniment el vídeo. 

Ara mateix estem sense paraules però us prometem que us informarem ben aviat del resultat de la nostra investigació.








Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.