Passa al contingut principal

L'alumnat de 5è visita "La Pedrera"

Benvolgudes famílies,

El passat dimarts 12 de novembre, els infants de 5è van visitar l'edifici de "La Pedrera". A part de realitzar una visita per les golfes, els patis, el terrat... i conèixer l'obra del gran geni Antoni Gaudí i saber en que s'inspirava per a realitzar la seva arquitectura, vam veure el musical "Un cau de mil secrets"

Amb lletra de Piti Español i música de Joan Vives, la història i les cançons inspirades amb l'obra de Gaudí ens han portat a viure una experiència fantàstica a l'auditori de "La Pedrera" i d'aquesta forma iniciar el treball des de l'àrea de música del teatre musical.

Per acabar la nostra visita en aquest edifici vam elaborar un petit trencadís, tècnica ornamental que utilitzava l'artista en les seves creacions.

Us deixem un petit recull de fotografies per a què pugueu veure com ens va anar el dia!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.