Passa al contingut principal

5è-1r: APADRINAMENT

 Aquest primer trimestre els fillols de 1r han conegut als seus padrins de 5è. Degut a les noves condicions de distanciament d'aquest curs hem buscat la manera de conèixer-nos.

Els nens i nenes de 5è han elaborat unes endevinalles d'allò més divertides i enginyoses, ja que per a fer-les han utilitzat com a inici de cada frase el nom del seu fillol o fillola. Quina súper imaginació i què bé que els hi han quedat!

Aquests acròstics, realitzats amb els noms dels nens i nenes de 1r, també han servit per a que els més petits i petites treballessin la lectura i el pensament, per tal d'endevinar la resposta. Un cop escrita es va poder comprovar la resposta amb un petit dibuix fet per cada padrí o padrina amagat a sota la seva foto que servia de presentació.

En voleu veure el resultat i conèixer les parelles d'apadrinament? Podeu clicar als següents enllaços:

ENDEVINALLES 1r A

ENDEVINALLES 1r B

Us deixem també el vídeo retorn que van fer els fillols i filloles de 1r com a agraïment i que va servir també per presentar-se (feu clic a la imatge per veure'ls).


En aquesta imatge podeu veure als nens i nenes de 5è amb la seva postal feta pels fillols/es. Aquest petit detall ha servit per desitjar unes bones festes, per practicar l'escriptura i com a agraïment dels dorsals que 5è va regalar a 1r pel dia de la cursa!

Estem molt contents i contentes de compartir, tot i la distància, aquestes produccions conjuntes. Així doncs, de ben segur que durant la resta de curs seguirem pensant noves maneres de "trobar-nos" i mantenir aquest vincle entre petits i grans.

Com ens agrada l'apadrinament! :)



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.