Passa al contingut principal

6è - Salut i Malalties

La primera capsa d'aquest curs ha estat "Salut i Malalties". Una capsa molt relacionada amb la situació actual i que té per objectius definir el concepte de salut, comprendre què són les malalties, com es desenvolupen així com adquirir hàbits saludables en matèria de prevenció. 

Tot plegat ho hem fet en un entorn de treball cooperatiu, col·laborant en petits grups per resoldre els diferents reptes que dia a dia han sorgit dins de la capsa. Un projecte que s'ha realitzat de forma globalitzada integrant les àrees de coneixement del medi, llengua catalana, llengua castellana,  matemàtiques i de l'educació en valors. 

Us deixem l'enllaç a la galeria d'imatges de la capsa. Per accedir només cal fer clic a la imatge inferior.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.