Passa al contingut principal

6è, Vota'm, 2028 - Convocatòria d'eleccions al Consell Escolar!

Convocatòria d'eleccions al Consell Escolar.

L'alumnat de 6è ha entrat en campanya electoral per triar el seu representant en el consell escolar de l'any 2028 (data en la que tots i totes podrà participar en unes eleccions).

Al llarg d'aquestes setmanes els infants han descobert les característiques d'unes eleccions (què necessiten, qui intervé, els diferents processos i recursos implicats...).

I amb tot aquest aprenentatge han decidit viatjar en el temps, fer-se majors d'edat i participar en unes eleccions virtuals al consell escolar del centre. Per fer-ho han creat els seus propis partits polítics, cadascun amb el seu programa electoral i han triat les seves candidatures. Un procés que va culminar ahir dilluns amb la proclamació de les candidatures de TPI, LME i PL. 

Proclamades les candidatures es va iniciar la cursa electoral, el període de temps on cada grup va treballar conjuntament per crear els materials i recursos necessaris per difondre els seus programes i captar el vot.  Us deixem aquí els 3 anuncis que han creat per les seves campanyes.





Una campanya electoral que va culminar amb el Debat Electoral que vam dur a terme divendres a la tarda i on les tres candidatures van confrontar els seus programes. 

Qui guanyarà? No ho sabem, ara mateix estem en període de reflexió perquè dilluns 21 procedirem a fer les votacions, l'escrutini i proclamar la candidatura guanyadora. 

Podeu trobar totes les imatges del projecte a l'àlbum compartit fent clic aquí.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.