Passa al contingut principal

4T - MI MONSTRUO - CAPÍTULO 2 Y 3

Hem arribat al final dels capítols 2 i 3 del taller d'escriptura de llengua castellana "Mi Monstruo". Un taller on hem treballat la descripció a partir d'utilitzar els personatges del llibre "Pequeños detectives de monstruos". 


Al llarg del taller hem treballat aspectes com la planificació i la presentació dels textos, però també l'adquisició de nou vocabulari, la cerca de sinònims o la creativitat a l'hora de fer comparacions divertides. 

EL MONSTRUO DE LOS SECRETOS.

El monstruo de los secretos es un monstruo no muy normal ya que se mete en tus sueños y al día siguiente tienes un miedo terrible.
Es bajito, cuadradito y gordito, pero no mucho. Sus ojos son achinados y oscuros. No tiene nariz pero si una boca asustadora, cerrada con sus dientes salidos y separados. Tiene unas orejas puntiagudas y pequeñas. Su cuerpo es de color negro como la noche, es robusto y es un chico. No tiene brazos, pero si las patas cortas finas y con tres dedos, podridos y horripilantes. Además tiene unas alas alargadas, y con forma de palo.
Al monstruo de los secretos le gustan los secretos emocionantes y que den mucho miedo. Y por último también le gusta el ketchup porque simula la sangre.
A mi monstruo le hacen enfadar las personas que no tienen secretos porque sino no puede asustar;  tampoco le gustan las personas que no duermen, y la cosa que más le hace enfadar són las puertas cerradas.
Su huella es grande y muy redonda, tiene los dedos como un triángulo.

Natalia García Dolgan, alumna de 4t B de l'Escola Catalònia, curs 21/22

Us compartim la galeria d'imatges dels monstres i una de les descripcions fetes per l'alumnat. Sabeu qui és el seu monstre? Si ho sabeu, contesteu a sota!



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.