Passa al contingut principal

4t - LA LÍNIA DEL TEMPS - RESULTATS DE LES INVESTIGACIONS

Divendres 1 d'Abril l'alumnat de 4t va compartir els resultats de les seves investigacions arqueològiques.

Per fer-ho, cada grup va preparar una presentació oral amb el suport d'una presentació multimèdia. Una presentació amb la que exposar les seves hipòtesis sobre com podia ser la vida de cadascun dels personatges protagonistes de la capsa. 


Ha estat aquesta una recerca feta a patir de l'observació i anàlisi dels objectes quotidians, les eines de treball, la indumentària, l'habitatge i l'alimentació dels 4 personatges protagonistes: la Nea, qui va viure fa 5.000 anys; el Lucius, qui va viure al segle I; el Bernat, qui va viure al segle XIV; i la Caterina, una dona del segle XIX.

Hem actualitzat  l'àlbum de fotografies del projecte amb les imatges d'aquesta sessió. Us convidem a fer una ullada. 

Finalment, dir-vos que això no acaba aquí! Ara toca crear un producte final, quelcom amb el que compartir l'aprenentatge realitzat amb tota la comunitat educativa. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.