Passa al contingut principal

4t. Cantània 2022. "Clara. L' art per dins"

El passat dijous 21 d'abril els infants de 4t de la nostra escola van participar al projecte "Cantània" de L'Auditori de Barcelona. 

Aquest any l'obra de Josep Maria Guix amb lletres de Marc Donat i Jordi Llavina "Clara. L'art per dins" ens endinsava en un viatge musical a través del món de l'art. 

Després d'haver passat un estiu fabulós a casa la seva àvia, a la Clara li queda molt poca estona perquè la seva mare la passi a buscar. La nena està ensopida sense fer res i amb ganes de tornar tan aviat com pugui a aquesta casa, on ha viscut mil peripècies i s'ho ha passat d'allò més bé. Per espolsar-li l'avorriment, la seva àvia Blanca, li proposa pujar a les golfes en començar la seva aventura per un viatge misteriós pel món de l'art. 

A les classes d'Educació Musical hem treballat intensament la lletra i música per arribar al dia tan esperat per tots i totes. Representar-ho a l'escenari de L'Auditori de Barcelona juntament amb cors d'altres escoles. El resultat? Aquí us en deixem un petit tastet.


Salut i Música! 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!