Passa al contingut principal

4T Treball amb instruments Orff de l'audició "El matí" d'Edward Grieg

A l'aula de música els infants de 4t han treballat una proposta multidisciplinar sobre l'audició "El matí" del compositor noruec Edward Grieg. 

El treball va iniciar-se amb una audició sobre l'obra aproximant als infants sobre el concepte de música descriptiva i analitzant el significat de la composició fixant-nos amb els instruments que intervenen, les dinàmiques i tot allò que ens aproxima a entendre millor la composició musical. 

Seguidament per grups, vam ficar moviment a l'audició creant, a partir de l'expressió corporal, moviments lligats amb la música i el seu significat. 

Per finalitzar aquest treball vam interpretar amb el conjunt instrumental Orff l'obra treballada, analitzant prèviament cadascuna de les partitures i endinsant-nos amb el treball grupal i l'escolta activa. 


El resultat final, aquí el podeu veure.


Bona feina! 


Conjunt instrumental de 4t A 

Conjunt instrumental de 4t B 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 6è

 Han estat tres dies inoblidables plens d'activitats i emocions. Tornem amb la motxilla plena d'anècdotes i amb la satisfacció d'haver passat molts bons moments. Us deixem un bon reportatge per recordar aquestes colònies en família.

[6è-I4] Trobada padrins/es i fillols/es

Enguany, els fillols i filloles de l'alumnat de 6è, són el curs de I4. En aquesta primera trobada vam fer un esmorzar conjunt i temps lliure a l'espai d'esbarjo de la comunitat de petits.  Ens vam conèixer, vam interaccionar, jugar, vam llegir contes i sobretot, i el més important, ens ho vam passar molt bé! La següent trobada serà el dia de la sortida de la castanyada!  Som-hi! Us deixem amb l'àlbum de fotos!!!! (Ara sí)

[4t] Treballem la cançó: T'he trobat a faltar

Els infants de 4t hem iniciat el treball de la cançó i la veu com a eix principal d'aquest curs.  Per començar hem treballat la cançó del grup català Buhos "T'he trobat a faltar". Una adaptació al català de la cançó "Zukerin Batera" del grup basc En Tol Sarmiento . Esperem que us agradi!